=

Feilmelding - Klarte ikke å lagre alle data for valgt element. Hvis feilen vedvarer kontakt systemadministrator

Last changed 2024-03-06
Please rate here
  -

Question

Hvorfor feiler resultatkorreksjon når man forsøker å trykke "lukk" etter å ha lagt inn alt?

Feilmelding: Klarte ikke å lagre alle data for valgt element. Hvis feilen vedvarer kontakt systemadministrator

Answer

Bakgrunn for feilmelding: Resultatkorreksjon feiler når man trykker "lukk" etter man har lagt inn alt og lagret om man legger inn flere enn 40 tegn i kolonnen for årsakstekst.

Årsak: Vi har hatt en bug på årsakstekst resultatkorreksjon som er rettet i versjon 16.0

Feilmelding vises i: Vedlikeholds bildet, resultatkorreksjon

Løsning:

Forsøk å skrive inn en kortere tekst (mindre enn 40 tegn), og deretter se om du får lagret.