=
Top  
Search
Tags: kopiering  tillegg  skjema 

Tillegg følger ikke med når jeg kopierer skjema

Last changed 2023-08-11
Please rate here
  -  

Question

Hei

Skulle kopiere et beregningsskjema, men alle tilleggene blir ikke kopiert med til nytt skjema. 


Answer

Hei

Observere at dersom det er blankt foran tillegget der det vanligvis står et nummer på tillegget, så betyr dette at tillegget ble laget i en tidligere versjon/applikasjon av WinTid (WinTid g1). I ettertid har man skrevet om hvordan tilleggene skal fungere og man kan dermed ikke endre eller kopiere tillegg til ett annet skjema som har "blankt" nr eller  der det står "Gammelt tilleggstype". Du må altså lage tilsvarende tillegg under Arbeidstidsregler - Tillegg og dermed knytte det nye tillegget. Du bør også gjøre dette i alle skjema som som har slike tillegg og da må du husk på å slette de gamle slik at personer ikke får dobbelt. Plutselig vil ikke disse gamle tillegg fungere lenger.
Noe som er viktig å huske på er at når man lager nye tillegg så må man huske på å oppdatere lønnsarttabeller slik at de nye tilleggene kobles til riktig lønnsart, slik at personer får riktig lønn.

 


I den gamle applikasjonen WinTid g1 så måtte man registrere hvert enkelt tillegg på hvert enkelt beregningsskjema, ble det så en endring av et tillegg måtte man gå inn på alle skjema som hadde dette tillegget knyttet til seg. Når den nye applikasjonen WinTid g2 endret vi funksjonaliteten av tillegg. I g2 så oppretter man tillegg i det globale tilleggsregistrert, da trenger man bare korrigere et tillegg på ETT sted. Funksjonaliteten rundt tillegg har overførts fra WinTid g2 til WinTid web slik at det fungerer på samme måte med "globale tillegg".

 

Med vennlig hilsen

WinTid support

 

Powered by SuperOffice