=
Top
Tags: nyansatt  pålogging

Ny ansatt får feilmelding ved pålogging / ikke tilgang til dette programmet

Last changed 2023-06-07
Please rate here
  -

Question

Hei

Ansatt prøver å logge seg på i minWinTid/WinTid  men får feilmelding, "Beklager. Du har ikke tilgang til dette programmet".

Engelsk variant:

Answer

Hei

Det bør sjekkes om det er huket av for "Tilgang til minWinTid" under Personell - Personalia - Stilling

Arkfane Oppsett og minWinTid-tilganger og om det er registrert et Ansattoppsett på vedkommende.

Tips. Dersom dette gjelder en leder kan man også sjekke under Ansatt og "Konto og WinTid tilganger" om det er huket av for Ledertilgang.

Med vennlig hilsen