Tags: app  mobil

WinTid App

Last changed 2019-06-07
  -

Hei
Kan man bruke WinTid på mobil eller finnes det en app?

Hei

Det finnes ikke en app som kan lastes ned fra App Store eller Google play eller liknende, men det er bare å bruke WinTid på nettleser på mobil.

Altså minWinTid er en webside som kan åpnes på hvilken som helst mobile enhet som har en nettleser som støtter HTML5, men vi har ikke en APP.

Når man har søkt opp adressen så kan man på de fleste telefoner lage en ikon på skjermen, som vil se ut som en app.

Eksempel Iphone..

Søk opp minwintid adressen https://flokk.wintid.no

Trykk på ikonet med rød ring.

Siden som vises vil være automatisk tilpasset mobil/nettbrett.

Velg  Legg til på Hjem-Skjerm

Et ikon legges automatisk til på hjem skjermen

Klikke på symbolet og du kan logge inn i minWinTid