Tags: programkjøring    skiftplan    opplegg  av  skiftplan

Legg til "Opplegg av skiftplan" i Programkjøring

Last changed 2019-10-21
  -

Question

Hvordan legger jeg til "Opplegg av skiftplan" i Programkjøring?

Answer

1. Start WinTid g2
  2. Gå inn på "Systeminnstillinger" og deretter "Programkjøring oppsett"
  3. Klikk på oppføringen "Opplegg av kalender" og noter det som står oppført for "Maskin det kjøres på"

4. Velg Legg til og i bildet som kommer opp skal du velge "Opplegg av skiftplan"

5. Trykk OK
  6. Skriv inn tidspunkt som tilsvarer 1 minutt etter "Opplegg av kalender"

7. Fyll inn som beskrevet i bildet nedenfor

8. Avslutt med å trykke "Lagre"