=
Topp

Avrunding av fleksitid hvert kvartal

Sist endret 2023-11-21
  -

Hei

Vi ønsker at fleksitid over 40 timer blir strøket. Denne avregningen skal skje hvert kvartal i overgang til januar, april, juli og oktober.

Er det mulig å sette opp slikt intervall for  +/- tiden?

Svar

Hei

Ja vi har mulighet for dette i WinTid.

Innstillinger for dette finner du under Arbeidstidsregler » Saldo-avrunding

Her markerer man aktuell lønnsgruppe og kategorien for fleksitid og setter en hake for Avvikende avrunding.

Avvikende avrunding brukes når:  man vil ha spesifikke avrundinger som ikke passer med de andre periodene. Eks, vil ha avrunding av fleksitid 40 hver måned bruk avvikende avrunding og legg inn manuelt hver måned du vil ha avrunding med tidspunkt

Under Avvikende avrunding så skal det stå 40 bak "Avrund ned" til slik at all fleksitid som er mer enn 40 blir flyttet til Strøket fleksitid. Setter du -999 vil det ikke skje noe med minustiden.

Trykk på knappen "Legg til". Her kan du legge inn alle datoer for kvartalene for 2023, du kan også legge inn for 2024 så slipper du å huske det ved neste "Overgang til nytt år" (Disse datoer må man legge inn manuelt for hvert år)

Føler du deg usikker så kan du gjerne booke en konsulent som utfører dette sammen med deg.

Husk at du må gjøre dette på de lønnsgrupper som er aktuelle for denne endring.

Eksempel: